Düşünmek kolaydır, yapmak zordur. dünyada en güç olan şey de düşünüleni yapmaktır. goethe
İbrahim Ozan Vural
İbrahim Ozan Vural

İKİ GÖZÜM

Yorum

İKİ GÖZÜM

( 1 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

723

Okunma

İKİ GÖZÜM

Bu son sözüm iki gözüm.
Şu kısacık ömrüm ,
Çok şey gördüm.
Bilmem artık ,
Kaç kere öldüm.
Ya da güldüm.
Bu yollarda ,
Hep yalnız yürüdüm.
Bir gün güz’düm.
Aklıma düştün.
Anladım bir düştün.
Bi hayli üzüldüm.
Hor gördün.
Bense kördüm.
Sen bensiz yaşarken.
Ben sensiz öldüm.
Elveda iki gözüm.
Bak bu son sözüm.

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

İki gözüm Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İki gözüm şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İKİ GÖZÜM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL