Eğer birine ihanet edersen bu seni ölünceye kadar düşündürür. august wolf
Kağıtsız Şair
Kağıtsız Şair

Seyir...

Yorum

Seyir...

( 1 kişi )

1

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

1215

Okunma

Seyir...

Seyir...


ışıltısını çoktan yitirmiş beyaz
söndürüyor ferini
yavaş yavaş an
siyah kaplıyor her yanı
geçmiş yakın
gelecek uzak
ve mevsimlerden yaz...
gözlerim kapalı
dalıyorum...
saklambaç oynamakta
mahallenin oğlanları
ustaları ölmüş
al satıyor
bal satıyorlar
pembe tokalı kız çocukları...
gülüşmeler kıkırtılar

seyir deyim ...

Kağıtsız Şair.

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Seyir... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Seyir... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Seyir... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Oya gedik
Oya gedik, @oyagedik
12.1.2018 20:25:33
Kaç çocuk bilir bu gúzel oyunlari şair, teknoloji çocuklarina çok üzúlüyorum ben, bir ilkokul önünden tesadufen tenefüs saatiydi gecerken, bahçesindeki çocuk civiltilarini duyunca yavasladim, gülüşlerinİ dinlemeye basladim oyunu (hülya avsar olmus bir kiz cocugu, bir kiz çocugu da seda sayan )onlarin taklitlerini yapip gülüyorlarmis meger. ÇOK ÜZÜLDÜM GERÇEKTEN. Ne çok kaybimiz var telafisi de yok.Çoçuk oyunlarini bilmiyorlar maalesef çocuklarimiz, teknoloji sancilari düşündüruyor ve de çok üzüyor. Şiirlerde yasatmaliyiz teknolojisiz guzellikleri siz gibi!
Saygilar....
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL