Bin aşığın var senin, ben bin birincisiyim. onların işlerini yoluna koymadan bana gelmiyorsun. suzenî
(kapkaranlık)
(kapkaranlık)
@-kapkaranlik-

ZİFİRİ KARANLIK

10 Ocak 2018 Çarşamba
Yorum
Şiirgram

ZİFİRİ KARANLIK

( 3 kişi )

2

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

1616

Okunma

ZİFİRİ KARANLIK

Zifiri karanlığı andırıyordu gözlerin
Kayboldum o gözlerde, zihnim kapalı
Gerçekleştiremediğim hayalimsin
Daha üç gün bile geçmedi ayrılalı

Gerçekler acı, acımasız ve acıtıyor
Bize de sadece veda etmek kalıyor
Bunları yazarken sen neredesin bilmem
Ama ben her zaman karanlıktayım
Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Zifiri karanlık Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Zifiri karanlık şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ZİFİRİ KARANLIK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ABDULKERİM KAYA
ABDULKERİM KAYA, @abdulkerimkaya
10.1.2018 16:55:01
çok güzeldi,her şey gönlünce olsun inşaallah,Dua ve selamlarımla.
Emri TÜRK
Emri TÜRK, @emri-turk
10.1.2018 11:03:41
5 puan verdi
En kısa zamanda aydınlağa çıkmak dileğiyle.

selam ve saygılarımla...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.