Gönlü aydın bir kişiye kul olmak, padişahların başına taç olmaktan iyidir. (mevlana)
Dogan Gun
Dogan Gun

Boş vaat..

Yorum

Boş vaat..

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

946

Okunma

Boş vaat..

Ne oradasın
Ne burada
Akla ziyan haldesin şaşkın
Halin zor zamana savaşın
Kaçırdığın ne varsa
seyrederek baktın ardına
Şimdi anılar içinde baskın
Gem vurulmayan duygularda
Öfkelerin dilinde taşkın
Geçmişin yaşanmış kalıntılarında
Sıkışmış insana
Önce seyredin
sonra bir bakın ..
Durulması mümkün mü
akıntıya kapılmışsa
Aklın..
Muhtaç iken..
güven kırıntılarına
Vaatlerin olmasın sakın

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Boş vaat.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Boş vaat.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Boş vaat.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL