İntikam alıp da sonunda pişman olmaktansa, affedip de pişman olmak daha iyidir. cafer b. muhammed
hobbit
hobbit

ÜSTÜNÜZE ALININ

Yorum

ÜSTÜNÜZE ALININ

4

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

2250

Okunma

  ÜSTÜNÜZE ALININ

ÜSTÜNÜZE ALININ










" Gölge etmekte
Sebatkarsanız
Yeşeremeyişime
Kanaatkar olmalısınız"

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Üstünüze alının Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Üstünüze alının şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÜSTÜNÜZE ALININ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
berşah
berşah, @bersah
10.5.2008 23:28:19
beğendim kutlarım selamlar
Sabahlarınyıldızı
Sabahlarınyıldızı, @sabahlarinyildizi
10.5.2008 20:11:24
haklısınız
a.yüksel şanlıer
a.yüksel şanlıer, @a-yukselsanlier
10.5.2008 20:09:10
Gölge etmekte
Sebatkarsanız
Yeşeremeyişime
Kanaatkar olmalısınız"

GÜZEL SÖZ MANİ GİBİ
ah Tamara
ah Tamara, @ahtamara
10.5.2008 19:34:44
alındım ve mutlandım...tebrikler...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL