Sarhoşluk kusur yaratmaz, kusurları açığa vurur. seneca
necip kahraman
necip kahraman

YILDIZLAR TOMURCUKLANIR

Yorum

YILDIZLAR TOMURCUKLANIR

( 2 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

744

Okunma

YILDIZLAR TOMURCUKLANIR

Yıldızlar tomurcuklanır

Ayışığında..

Gece gelinliğini giyer

Bekler dolunay’ı

Dolunay’ın gölgesi düşer

Bozkır’ın yalnızlığına

Ben

Seni DÜŞ’lerim o an

Ve düşünürüm

Avaz avaz haykırırım

Ne Güneş

Akşam’a kavuşmaktan,

Ne yıldızlar

Geceyle buluşmaktan

Vazgeçebilir....

Necip KAHRAMAN..

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Yıldızlar tomurcuklanır Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yıldızlar tomurcuklanır şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YILDIZLAR TOMURCUKLANIR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL