Bin aşığın var senin, ben bin birincisiyim. onların işlerini yoluna koymadan bana gelmiyorsun. suzenî
Eserall
Eserall
@eserall

Yalnızlıksın

9 Eylül 2017 Cumartesi
Yorum
Şiirgram

Yalnızlıksın

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

804

Okunma

Yalnızlıksın

Büyük acı yaşanıyor dillerde
Adını bile sayıklamaya korktuğum bir acı
Korku yalnızlık ve öfke
Durduramıyorsun nefesini onu kaybedince

Fazla söze gerek bulamıyor
İsmin varken bir anda unutuluyorsun
Ok yaydan çıktığında ise
Aşktaki kıvılcım ile kıyamet kopuyor

Dün gece yaşandı, gönlündeki ışıklar söndü
Her yer karanlık aşkın hala dillerde
Kime gönül verdiysen ömründe
Sonucunda bedenin kaldı azrailin elinde
Paylaş
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yalnızlıksın Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yalnızlıksın şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yalnızlıksın şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.