Söylediklerinizi duyurmak için kimseyi kolundan tutmayınız ; zira insanlar sizi dinlemeye arzulu değillerse, onları tutacak yerde çenenizi tutmanız daha hayırlıdır.-- chesterfield
Aşık Gülveren
Aşık Gülveren

Yıkık Bu Yapı

Yorum

Yıkık Bu Yapı

( 2 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

2068

Okunma

Yıkık Bu Yapı

Yıkık Bu Yapı



Yüce Mevla gönül’e vermiş sevmek içine girmek için bir kapı

Neden ayarı bozuldu açılmaz içeriden dışarıya yıkık bu yapı

Neden herkesin elinde utanmadan gezer kapının kırık sapı

Yüce Mevla hesabını soracak elbet kulum neden yıkık diye

İşte o zaman bizler yutacağız o kocaman acı kokuşmuş hapı


Aşık Gülveren

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Yıkık bu yapı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yıkık bu yapı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yıkık Bu Yapı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
türkmendağlı
türkmendağlı, @turkmendagli
13.8.2017 16:14:24
Anlamlı ve güzeldi, kutluyorum.Yunusun diyarından selamlar.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.