Geceler sonsuz değildir. albert camus
İbrahim Ozan Vural
İbrahim Ozan Vural

ELEK

Yorum

ELEK

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1217

Okunma

ELEK

Hatırım kalmış ise geçmişten.
Yalanım olmuş ise cahilliğimden.
Ey aşk gelirsen sakın gitme benden.
Seviyorsam benliğimden.

Vuslatım çile öyle geçiyor gönlümden.
Yarın , artık pekte yakın dünden.
Birgün daha var , gelecek elbet birden.
Susuyorsam bildiğimden.

Eleğe vursak , ben bile geçmem elekten.
Kader , şu feleğe söyle, çeksin elini üzerimden.
Bilirim bir ben kalırım kralı gider memleketten.
Vatan güzel şey ama bıktım bu milletten.

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Elek Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Elek şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ELEK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL