Sahip olduğunuz koşulları değiştirmek için, önce farklı düşünmeye başlayın. norman vincent peale
Servet Kaan Güldü
Servet Kaan Güldü

Gidenler Dönmüyor

Yorum

Gidenler Dönmüyor

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

986

Okunma

Gidenler Dönmüyor

Öyle kolay kolay unutamam ki ben seni
Hani zaman tüneli denen bir şey olsa ya keşke
Geri gidip o güzel günleri yaşayabilmeyi o kadar çok istiyorum ki
Yalnızlığı çok seversek bir gün oda çekip gider mi
Anladım ki aşk yalnızlıkmış; yahut kavuşamamakmış bazende
Hangi giden dönmüş yolundan
Yada hangi seven kavuşmuş şu fani dünyada
Hangi kader kurbanı neden ben diyebilmiş sanki sorgularcasına
Geçip giden zaman içerisindeki pişmanlık veren acılar adına
Neden geç kaldım bu kadar diye bir köşe başına geçip haykırırcasına
Seni o kadar cok sevdim ve sevmekten vazgeçmeyecek yüreğim
Kalbim senin, ellerim senin, ben hala seninim senin
Son sözüm ise sen bilmesen de; ilk gördüğüm gibi seni çok seviyorum...!!!

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Gidenler dönmüyor Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gidenler dönmüyor şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gidenler Dönmüyor şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL