Hatalarımı düzelten kimse uşağım bile olsa efendim olur. -- goethe
mernis38
mernis38
@mernis38

Sen Olmayınca

21 Haziran 2017 Çarşamba
Yorum
Şiirgram

Sen Olmayınca

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1015

Okunma

Sen Olmayınca

Yine ufukta batıyor güneş
Yine ben sana hasretim bu gece
Nasıl biter bu hasret rüzgarları
Sen olmayınca kollarımda güneş gibi

Bilmem daha ne kadar dayanırım
Sensiz geceleri daha kaç kez sayarım
Şairde olsam biter ilhamlarım
Sen olmayınca sevgim susuz kalır bitanem

Umut tohumlarını ektim yüreğime
Gün gelip güneşinle büyüyüp çiçekler açar diye
Sevgin suyu gülümsemen güneşi oldu
Sen olmayınca acmadan soldu güllerim

Paylaş
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sen olmayınca Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sen olmayınca şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sen Olmayınca şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.