Başkasının önünü aydınlatırken kendi yolumuza da ışık tutarız. (ben sweetland)
Edibe Toğaç
Edibe Toğaç
@edibe-togac

Seni beklemek

8 Haziran 2017 Perşembe
Yorum
Şiirgram

Seni beklemek

( 4 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

4,5

Puan

3013

Okunma

Seni beklemek

Seni beklemek

Seni beklemek diyorum, en güzel şey olsa gerek
Seni sevmek diyorum, kalbimin bir yanini teslim etmek
Adi konmamis sevginin en sakin halini yasayandik biz
Ikimizde iyi bilirdik gönülden kuruldumu bağ kopmaz bir daha
Zordur ayriliklar yıkar adamı yakarda bazen
Soylermisin gun icinde kac kere dusuyorum aklina ben
Sen benden hic gitmedin oysaki, her an ruhumda şimdi sevdan
Sözümüz olsun yasatalim o sevdayi en derinimizde .

Şiir-Edibe Toğaç

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

50% (2)

4.0

50% (2)

Seni beklemek Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Seni beklemek şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Seni beklemek şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.