Uyanık bir tek adam, uyuyan binlerce kişiden daha güçlüdür. s. carnot
Fatma Ayten Özgün
Fatma Ayten Özgün

ADSIZ ŞİİR (95.)

Yorum

ADSIZ ŞİİR (95.)

( 3 kişi )

3

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

1642

Okunma

ADSIZ ŞİİR (95.)

ADSIZ ŞİİR (95.)

Herkesin yarım kalmış düşleri
Sonsuz umutları vardır
Gidemediği yarım kalmış yolları
Yarım kalmış aşkları vardır

Gözlerde donuk donuk bakışlar
Dudaklarda acımsı gülümseme
Söylemek isteyip de söyleyemediği
Yüreğinde saklı kalan gizleri vardır

Fatma Ayten Özgün

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Adsız şiir (95.) Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Adsız şiir (95.) şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ADSIZ ŞİİR (95.) şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
zkrytsgn
zkrytsgn, @zkrytsgn
3.6.2017 17:57:59
5 puan verdi
Ellerinize yüreğinize emeğinize sağlık çok güzel bir şiir tebrik eder canı gönülden kutlarım yürek sesiniz daim olsun hiç susmasın SAYGILARIMLA...!
barane
barane, @barane
3.6.2017 16:07:46
5 puan verdi
Herkesin yarım kalmış düşleri,
Sonsuz umutları vardır.
Yarım kalmış yolları,
Yarım kalmış aşkları vardır..
HASAN ÇAPRAZ
HASAN ÇAPRAZ, @hasancapraz
3.6.2017 04:15:24
DÜNDE AŞK VARSA GELECEKTE GÜZELDİR,,,Bu yeni yazdığım söz bu güzel şiirinize hediyemdir,,her hakkı siz sanatçı dosta aittir,,selamlar GÜNAYDIN
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL