Kavramak için görmek, görmek için de dikkatle bakmak gerek! - pitigrilli
altan
altan

bir duygu

Yorum

bir duygu

1

Yorum

4

Beğeni

0,0

Puan

492

Okunma

bir duygu

Duygulandım sabah sabah renklerinle.
Ruhum coştu, zaman kayboldu. Olsun...
Fırçamdaki MAVİ izler hep benimle.. mart 2017

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Bir duygu Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir duygu şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
bir duygu şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ilhan ATEŞ (ZAYİ OZAN)
ilhan ATEŞ (ZAYİ OZAN), @ilhan-ates-zayi-ozan
11.4.2017 08:55:07
Hoş geldiniz. Şiirle şiirli günlere.
3 misralik şiiriniz bir duygu tanımlıyor.
Güzeldi. Başarılar diliyorum.

Selamlar sevgiler.


Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
11.4.2017 07:50:14
Beğeni:
4
Okunma:
492
Yorum:
1
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL