İhanet, iyi başlar; ama sonunda kendine ihanet eder. lıu
İBRAHİM GÜNGÖR
İBRAHİM GÜNGÖR

ALEM

Yorum

ALEM

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1471

Okunma

ALEM

Yağmur yağdı damla damla
Her damla bir danedir
Varsay ki bir dane bir kelime
Her kelime bir varlık, bir adem
Bak bir haline
Her adem de bir alem be birader

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Alem Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Alem şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ALEM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Toprağımsın
Toprağımsın, @topragimsin
24.4.2008 16:31:26


Yağmur yağdı damla damla
Her damla bir danedir
Varsay ki bir dane bir kelime
Her kelime bir varlık, bir adem
Bak bir haline
Her adem de bir alem be birader....Haklısınız tebrik ederim.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL