Şerefle bitirilmesi icap eden en ağır vazife hayattır. -- toegueville
G.SONSA
G.SONSA
@g-sonsa

Ne İlk Ne de Son

15 Şubat 2017 Çarşamba
Yorum
Şiirgram

Ne İlk Ne de Son

( 4 kişi )

1

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

606

Okunma

Ne İlk Ne de Son

Ne İlk Ne de Son

İlk şiirim değil bu
İlk defa yazmıyorum
Ne ilk kalemi elime alışım
Ne de ilk kağıt karalayışım

Saatler geçirdiğim ilk sokak değil
Sadece bu sokakta ıslanmadım
Hayallerimi sattığım ilk sokak değil
Yazmaya bu sokaktan başlamadım

Yalnız bir farkı olmalı bu şiirin
Bir şiir miktarı bile sürmediği için
Eylül rüzgarı gibi esip geçtiği için
En kısası olmalı, sildiğim şiirlerin

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Ne ilk ne de son Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ne ilk ne de son şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ne İlk Ne de Son şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
HASAN ÇAPRAZ
HASAN ÇAPRAZ, @hasancapraz
15.2.2017 10:32:41
5 puan verdi
Bu şiir ilk şiir,
Aşkta nehir,
Bal şerbet
Masum duygularla sana yazıldı
Berraklığı
Gönül sesinden,
Anlşılır her şey nefesinden
Senin güzel,
Harika gözlerine vurgun...


Harika şiirine hediyemdir değerli dost,,günaydınlar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.