Gene de bir iştir beklemek. bekleyecek bir şeyi olmamaktır korkunç olan.-- cesare pavese
Cengiz Yanık
Cengiz Yanık
@cengizyanik

ÇOK BEKLEDİM

1 Şubat 2017 Çarşamba
Yorum
Şiirgram

ÇOK BEKLEDİM

( 2 kişi )

2

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

849

Okunma

ÇOK BEKLEDİM

Çok bekledim çok gelmeni,
Gelmesen de gördüm Seni
Seni sevmemin nedeni..
Rabbim’in sevdiği için..
Cengiz YANIK

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Çok bekledim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Çok bekledim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÇOK BEKLEDİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ya Tabe Volim
Ya Tabe Volim, @yatabevolim
1.2.2017 16:12:47
5 puan verdi
güzeldi şiiriniz tebrik ederim
selam ve saygılarımla
İmdat TÜRKEL
İmdat TÜRKEL, @imdatturkel
1.2.2017 12:53:01
5 puan verdi
BU GÜZEL ŞİİRİ YAZAN YÜREĞİ KUTLUYORUM HOCAM HARİKA OLMUŞ TEBRİKLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.