Sual de bilgiden doğar, cevap da... (mevlana)
G.SONSA
G.SONSA

SEN ALIN

Yorum

SEN ALIN

( 1 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

550

Okunma

SEN ALIN

Ben unutmuşken sevmeyi
Yaşar gibi oldum mutluluğu
Bulur gibi oldum sonsuzluğu
Sevdim, en karanlık geceleri

Bir yar sevdim, cefaydı gözleri
Eskitirim diye doya doya bakamazdım
Saflaşırdım o anlarda düşünemezdim
Bir lahza baksam haziran olurdum
Papatyalar açardı kırlarda

Bir yar sevdim, elaydı gözleri
Ne yaptı ne etti bela oldu sözleri
Hayat yükünü yarılayacakken
Bir yenisini de kendisi ekledi
Yarınsız günleri bırakıp gitti

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Sen alın Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sen alın şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEN ALIN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Enver ÖZEL Şair Yazar
Enver ÖZEL Şair Yazar, @enverc-zelc-aircyazar
18.1.2017 04:43:59
5 puan verdi
Şiirinizi beğeni ile okudum.gönülden kutlarım. Kaleminiz daim olsun. yürek sesiniz susmasın.Saygılarımla
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL