Çirkin ve zarafetten yoksun bazı kadınlar, gerektiği gibi övmesini bildiklerinden, ömür boyunca sevilmişlerdir. andre mauroıs
cosari
cosari

ANLATAMADIM

Yorum

ANLATAMADIM

( 1 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

689

Okunma

ANLATAMADIM

Bana uzanmayan aşksız kolları
Anladım, gönlüme anlatamadım.
Sandım ayrılığa giden yolları
Önledim, gönlüme anlatamadım.

Bu sevdaya olan düşkünlüğümü,
Şiirlere döktüm küskünlüğümü,
İçimden yükselen suskunluğumu
Dinledim, gönlüme anlatamadım.

Yüreğime akan gizli yaşlarla,
Yaşamayı bildim canhıraşlarla,
Kara geceleri pembe düşlerle
Tonladım, gönlüme anlatamadım.

Gördüm aşk tükenmiş, gülse de yüzün;
Coşari kalbini kırdı son sözün;
Karamsar ruhumu sardıkça hüzün
İnledim, gönlüme anlatamadım.

İbrahim COŞAR

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Anlatamadım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Anlatamadım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ANLATAMADIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Şaban  Kalyoncu İskeçevi
Şaban Kalyoncu İskeçevi, @saban-kalyoncu-iskecevi
7.1.2017 20:29:35
Dünya değirmeninde öğütüle öğütüle öz oldum, gözüm özüm bir oldu, tebrik eder, esenlikler dilerim.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL