Gönlü aydın bir kişiye kul olmak, padişahların başına taç olmaktan iyidir. (mevlana)
He
Herkes1gün

Neylesin...

Yorum

Neylesin...

2

Yorum

7

Beğeni

0,0

Puan

1008

Okunma

Neylesin...

Mevsimler gelir geçer
Yaz neylesin kış neylesin
Yüreğimde yangın beter
Su neylesin sel neylesin

Ne şarkı ne türkü ne şiir
Saz neylesin söz neylesin
Böyle derdi çeken bilir
Eş neylesin dost neylesin

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Neylesin... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Neylesin... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Neylesin... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ASIKLUZUMSUZ
ASIKLUZUMSUZ, @asikluzumsuz
31.12.2016 14:16:58
Merhaba değerli dost, değerli kalem.
Kutlarım, kalemini ve bu güzel eserini.
Gönlün abad olsun.İlhamın daim,
Kaleminin mürekkebi bitimsiz olsun.
Yeni yıl 2017 sana , ailene ve Ülkemize
Sağlık, mutluluk ve huzur getirsin
Sağlıcakla..
ilhan ATEŞ (ZAYİ OZAN)
ilhan ATEŞ (ZAYİ OZAN), @ilhan-ates-zayi-ozan
31.12.2016 09:52:32
İyi yıllar. Hoş geldiniz.
Güzeldi şiiriniz. Kutlarım sizi.
Selamlar.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL