Şerefle bitirilmesi icap eden en ağır vazife hayattır. -- toegueville
Hakan Yozcu
Hakan Yozcu
@hakanyozcu

ECEL

7 Aralık 2016 Çarşamba
Yorum
Şiirgram

ECEL

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

629

Okunma

ECEL



Yaşam dediğin nedir ki, yolcu otobüsüne benzer
Ömrünün bittiği yerde kalırsın, o, yoluna devam eder.

İlerlersin hayat yolunda, engelleri aşarak bir bir
Öyle bir an gelir ki, baki sandığın hayat, elden gider.

Her şey toz pembedir, karartır gözünü deli gençlik yılları
Yüreğini yakar düştüğün ilk sevda, seni perişan eder.

Mutluluğu bir tek onda bulacağını sanırsın aldanarak
Ve fakat kalbinin yandığıyla kalırsın, yıllar acımasızca geçer.

Hayat güzeldir aslında, nedense, hiç varamazsın tadına
Vakit gelir, binlerce kişi arasından, ecel bulur, seni seçer.

Paylaş
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ecel Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ecel şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ECEL şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.