"günlerini düşler krallığında geçirmeyenler, günlerin kölesi olur." halil cibran
ozkankavuk
ozkankavuk

Ben var ya ben

Yorum

Ben var ya ben

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

965

Okunma

Ben var ya ben

Ben var ya ben

Sözü sessiz olanım ben
Yağmurum ıslatmaz kimseyi
Ve göğümün gürültüsünden korkmaz çocuklar ...

Esintiyim ben ,kah sıcak kah soğuk
Batırmaz rüzgarım; kağıttan sandallarını
Rüya yüklü olanları korur bile !

Ben var ya ben ..
Gözüne varayım diye kulaç atandım
Elin olaydım , avucun olaydım
Hatta saçma söz olaydım işte ben var ya ;
Öleydim ... de Senden bir parça olaydım .

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ben var ya ben Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ben var ya ben şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ben var ya ben şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL