Gönlü aydın bir kişiye kul olmak, padişahların başına taç olmaktan iyidir. (mevlana)
Yavuz ARSLAN
Yavuz ARSLAN

O Kadın. .

Yorum

O Kadın. .

( 2 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1082

Okunma

O Kadın. .

O Kadın. .

Rüyamda gördüğüm esrarengiz bir kadının ben ve birkac kişiye biseyler anlatması...

Çaydanlıkta kar kaynatan bir kadın
Döktü içindeki zemheri, dem diye
Önümüze sürdü ’Sefer’ tasını
Maziden intikamını alalım diye

Şarkı söyledi bize o kadın
Sözleri sanki savaş bestesi
Kan, kin, öfke, hasım
Taktı boynumuza ’Zafer’ kementi

Yemeni’nden bir iğne çekti o kadın
Batırdı kalbimizin yumuşak etine
Avuçlarımızın içini öptü o kadın
Dönüp gitti son sözüydü ’meassaleme’

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

O kadın. . Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz O kadın. . şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
O Kadın. . şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
UNALAN
UNALAN, @unalan
6.10.2016 02:27:12
5 puan verdi
Etkili bir şiirdi, kutladım şair kardeşim, selametle
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL