Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. (kızılderili atasözü)
ah
ahmet öztürk

TEMMUZ..... 15..

Yorum

TEMMUZ..... 15..

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

2645

Okunma

TEMMUZ..... 15..

TEMMUZ....15

Gün hayli geç ağardı bu gece,
Bir yanda Ahmet, bir yanda Mehmet,
Sanki kopmuştu kızıl kıyamet,
Yurtta başka hal, vadı bu gece,

Sokaklarda tanklar, ve askerler,
Ölüm kusuyor!! Toplar, tüfenkler
Tanka karşı metalsiz bedenler,
Meydan kahpeye dardı bu gece,

Temmuz onbeş, hava neden? soğuk,
Kanımız akıyor oluk, oluk
Sala okunuyor, sesler boğuk,
Heryer toz, duman, hardı bu gece

Kaosun adı cunta, darbeydi
Esas gayeleri iç harbeydi,
Dur dedi millet!!! Sokağa indi
Ve meydanları sardı bu gece,

Ahmet ustam ne hal başa gelen,
Bizim değilmi? Öldüren, ölen
Ağlayanlar dost, düşmandır gülen
Vatan birdaha yardı bu gece.....

AHMET ÖZTÜRK...22.07.2016

ÇERKEZKÖY

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Temmuz..... 15.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Temmuz..... 15.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
TEMMUZ..... 15.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL