İntikam alıp da sonunda pişman olmaktansa, affedip de pişman olmak daha iyidir. cafer b. muhammed
ismail karabelen
ismail karabelen

GÖNÜL KUŞUM

Yorum

GÖNÜL KUŞUM

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

681

Okunma

GÖNÜL KUŞUM

GÖNÜL KUŞUM
Gözlerim yollarda duygu dolu yüreğim ay ışığında yollarda gözlerim..
Özgür olurum masmavi göklerde sana bağlı bu garip yüreğim..
Nazlı esen bir meltemde gizliyim her efkarım sevginde can buldu..
Ümidim gözlerime yağan yağmurda dolu doldur içimi yalnızlığım sökülsün..
Lugadımda hep sen dolusun baksam gözlerine tebessümle kandırmısın beni..
Kanıyor işte sensiz yüreğim gözlerimden sel oldu aktı denizlere..
Umutla gecenin bir yarısı aşkın dansı başladı yüreğimde gönül kuşu..
Şu aldığım her nefeste gözlerimde aşkım hasretim sevdan aktı sözlerimde..
Ufkunda kuş olup uçtu gönül kuşum şimdi duygularım senin için çarpar..
Martının çığlığında ruhuma hep sen sarıyor sevginin kolları..
İsmail KARABELEN_19.07.2014_03:00

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Gönül kuşum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gönül kuşum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÖNÜL KUŞUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL