Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
edebiyatciCASH
edebiyatciCASH

VUR GİT

Yorum

VUR GİT

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

977

Okunma

VUR GİT

Bak bu da deldi geçti, gitti
gidenlerimden biri de sen oldun
ayrılığın zamansız;

veda kurşunlarıyla vurduğundan beri
ne kanım diner
ne yaralarım iyileşir
hallerim dermansız


sen de git
ben yalnız
güz günlerini yaşarım çaresiz.

sevme sen,
ben sensiz meçhul olsam da
her günümü karartsam da
sevdam amansız

sen git.
zindanlara at beni
acılara sal
zaten dualarım aminsiz

ve beni
bir kez daha
vur
git
ben yaşarım tek
zamansız
dermansız
çaresiz.
amansız
aminsiz

........

Özcan Çırak 2007
#edebiyatcicash

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Vur git Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Vur git şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
VUR GİT şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
meselci 3
meselci 3, @meselci3
6.4.2008 14:29:08
çok net bir şiir okudum senden...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL