Her zaman doğruyu söyle; ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın. (mark twain)
Bu toprağın sesi
Bu toprağın sesi

Adanmış Ruhlar

Yorum

Adanmış Ruhlar

( 1 kişi )

2

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1068

Okunma

Adanmış Ruhlar

Adanmış Ruhlar

Yitik sevdaya destan derler;
Biz sevdanın en güzelini yaşıyoruz
Bir ömür biteviye bir asır suresiye
Adanmış ruhlar ile mavera ülkesine
Kanat çırparak ebabiller ile
Uçsuz bucaksız gökyüzünü
Arşın arşın kulaçlayarak
Bu dünya denen zindan mezelletini
Çiçek bahçesine çevirmek gayesinin
En kıymetli neferleri ile omuz omuza
Çalışarak cemalindir maksadımız.
Kadıoğlu İlhan

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Adanmış ruhlar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Adanmış ruhlar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Adanmış Ruhlar şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
16.7.2018 10:04:41
Sağanak sağanak yağan acılarının dinmesini dilerim...

............................................. Saygı ve selamlar..
Furkan Uzun
Furkan Uzun, @furkanuzun
28.6.2016 05:04:05
Haklısınız. Dünya = Zindan. Kurtuluş ebabillerde. Çok hoş. Tebrikler.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL