Mutlu olmak istiyorsan, kendini başkalarıyla karşılaştırma. james f. cooper
Melis Yıldırım
Melis Yıldırım

Tanrı'nın Elleri

Yorum

Tanrı'nın Elleri

( 3 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

4,7

Puan

537

Okunma

Tanrı'nın Elleri

Üşümesin yanakları kurumuş sokak çocukları.
Tanrı ısıtsın gülüşüyle, güneş gibi onları.
Gözlerindeki umut ışığı hiç sönmesin, yarım kalmasın umutları.
Tanrı’nın gölgesinden hiç ayrılmasın duaları.

Özgürlüğe kanat çırpan kuşlar gibi, koşsunlar yeni mevsimlere.
Avuçlarında ümitlerle sonsuz mutluluklara..
Bir ilkbahar sabahında tebessümler çoğalsın gökyüzünde.
Tanrı’nın elleri hep merhem olsun; yarım kalan ve kanayan çocukluklara.

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

67% (2)

4.0

33% (1)

Tanrı'nın elleri Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Tanrı'nın elleri şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Tanrı'nın Elleri şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
25.6.2016 00:19:03
Beğeni:
5
Okunma:
537
Yorum:
0
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL