Senden nefret edenleri sev; iyilikten başka üstünlük alameti tanımıyorum. -- ludwig van beethoven
adar76
adar76
@adar76

Söz13

4 Haziran 2016 Cumartesi
Yorum
Şiirgram

Söz13

( 3 kişi )

3

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

1008

Okunma

Söz13

Atılan taşlar kafamı kırsa da ben hepsini toplarım.
Birgün lazım olur,
Atmak için değil.
Yapmak için...

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Söz13 Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Söz13 şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Söz13 şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
4.6.2016 22:49:26
5 puan verdi
Doğru sözdü kutladım hemşerim......... Iğdırdamısın.?
Kalemin susmasın
________________________Selamlar
kul düşünce
kul düşünce, @kuldusunce
4.6.2016 21:45:22
5 puan verdi
dogru sözdü tebrikler
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
4.6.2016 20:11:39
5 puan verdi
Şahane çok çok güzel.
Kutlarım
Beğendim.
............................. Saygılarmla ve Selamlar...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.