Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
Kenan Çelikkıran
Kenan Çelikkıran

Baş Belası Bayram

Yorum

Baş Belası Bayram

( 4 kişi )

3

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

1207

Okunma

Baş Belası Bayram

Baş Belası Bayram





Ramazan, kurban, ulusal bayram
Hepsi bir yana ya,
Bu bayram başka bayram



Belamı bela
Nereden geldim buraya,
Çekilir mi bu bela?



Ama zorunluyum
Çekeceğim
Üstelik seveceğim
Bu belayı,
Bu bayramı.



Kenan Çelikkıran Hakkâri 22.08.1980


Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Baş belası bayram Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Baş belası bayram şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Baş Belası Bayram şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Kenan Çelikkıran
Kenan Çelikkıran, @kenancelikkiran1
26.6.2016 11:24:45
bayram hücre arkadaşımdı kaçamamki
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
31.5.2016 21:06:40
5 puan verdi
Bu bayram bela bayram usta....
Kalemin susmasın
______________________________________Selamlar
BOZOK KIZI
BOZOK KIZI, @bozokkizi
31.5.2016 11:18:35
5 puan verdi
Evden kaç bence abim..)))
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL