Şimdiye kadar hiç kimse taklit yoluyla büyüklüğe ulaşamamıştır. -- samuel johnson
Serseri_Ruhlu_Şair
Serseri_Ruhlu_Şair
@serseri-ruhlu-sair

SENİ NASIL TARİF ETSEM Kİ

19 Mayıs 2016 Perşembe
Yorum
Şiirgram

SENİ NASIL TARİF ETSEM Kİ

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1712

Okunma

SENİ NASIL TARİF ETSEM Kİ

Öyle bir şiir yazmalıyım ki, şiiri okuyan herkes seni bende bulsun
Öyle bir resim çizmeliyim ki, resme bakan herkes gözlerimde seni görsün
Ve öyle bir bakmalıyım ki, baktığım her yerde herkes seni görsün

Yusuf BİTİM

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Seni nasıl tarif etsem ki Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Seni nasıl tarif etsem ki şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SENİ NASIL TARİF ETSEM Kİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.