"günlerini düşler krallığında geçirmeyenler, günlerin kölesi olur." halil cibran
Şefik Özden
Şefik Özden

Bir Demet Gül

Yorum

Bir Demet Gül

( 2 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

903

Okunma

Bir Demet Gül

Bir Demet Gül

Saçlarına takıldı kaldı bu gönlüm
Bir tutam saç ver bana hatıran olsun
Bahar geldi açtı bahçemdeki gülün
Bir demet gül ver bana sefan olsun

Rüzgarlarda uçuşan kızıl saçların
Gönlümün teknesine al yelken olsun
Bir yay gibi gerilmiş kara kaşların
Kalbimi ok gibi delen diken olsun
Şair: Şefik Özden

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Bir demet gül Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir demet gül şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bir Demet Gül şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
25.4.2016 20:12:45
5 puan verdi
Duygu dolu dizeler okudum usta eyvallah
Kalemin daim olsun
__________________________________Selamlar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.