Kavramak için görmek, görmek için de dikkatle bakmak gerek! - pitigrilli
CAN-İ
CAN-İ

ser-aban havi...

Yorum

ser-aban havi...

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1254

Okunma

ser-aban havi...

ser-aban havi...


açıl yalnızlıkla manayı düşle
mavi bir cehennem içinde gül ve
saçıl etrafından bir siyah düşle
havidir kızıllık bir saklı gülüşle
sarıl zeminlere varlığın gülle...

öyle ağır işte
sadece düşle...

can-i

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ser-aban havi... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ser-aban havi... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ser-aban havi... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL