Olgun adam bilgisini saat gibi taşır, çıkarıp herkese göstermez, gerektiğinde kullanır. (t. brown)
resulyallic
resulyallic

LİMAN ARIYORUM

Yorum

LİMAN ARIYORUM

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1435

Okunma

LİMAN ARIYORUM

LİMAN ARIYORUM


Yapa yalnız kaldım, bu deryada
Gemim kayalıklara çarpıp battığında
Beklide kurtulurum, çıkabilirsem adaya
Başladım umutsuzca kulaç atmaya.

Bir liman arıyordum aslında, bu civarda
Güven duyacağım, başımı omzuna koyduğumda
Halsizlikten bitkin düştüğüm anda
Güven duyacağım, beni tutan kollarında.

Riyasız olmalıydı, bu güvenilir liman
Onu arıyorum, ayna gibi gördüğünü yansıtan
Ancak o zaman kurtulurum, bu duygudan
Liman arıyorum, bana ebedi demir attıran

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Liman arıyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Liman arıyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
LİMAN ARIYORUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Erdogan Babur
Erdogan Babur, @erdoganbabur
30.3.2008 19:23:59
Yüreğine sağlık...

Güzel bir şiir okudum...
hayriye
hayriye, @hayriye
30.3.2008 17:02:28
GÜZEL BİR ŞİİRDİ TEBRİKLER
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL