Bir iyiliği yapan değil, iyiliği gören hatırlamalıdır. cicero
serkan ilhan
serkan ilhan

ÖMÜR BOYU BEKLERİM

Yorum

ÖMÜR BOYU BEKLERİM

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

2448

Okunma

ÖMÜR BOYU BEKLERİM

Ben seni ömür boyu beklerim gülüm.
Gecede buz gibi soğuklar.
Gecsede kavurucu sıcaklar.
DökülSede gönül agacimin yapraklari sonbaharda.
Acmasada kalbimin gülü ilkbaharda.
Aman vermesede yüce dağlar
Güneşimi sarsada kara bulutlar
Ben seni ömür boyu beklerim gülüm.
Gittiğin yerde yağmur olurum
Islatirim pencereni
Deli hoyrat bi rüzgar olur
Okşarim saçlarını
Denizlere dökülür Sevdam
Kıyıya vururum sana olan hasretimi
Ben seni ömür boyu beklerim gülüm.

KalmaSa da gökyüzünde tek bir yıldız
Gostermesin güneş sıcak yüzünü
Ay utanip saklansada benden
Ben hala seni beklerim gülüm
ÖMÜR BOYU BEKLERİM

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ömür boyu beklerim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ömür boyu beklerim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÖMÜR BOYU BEKLERİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
erten duzkun
erten duzkun, @ertenduzkun
7.3.2016 11:48:43
5 puan verdi
Gercekten sevdisen beklersin
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL