Bir kalbin ne kadarla dolacağını hiç kimse, hatta şairler bile ölçememişlerdir. (zelda fitzgerald)

Sevgi Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Sevgi" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Sevgi ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Sevgi" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Sevgi ile ilgili " 20695 " şiir aşağıdadır.
Bir çarpan iki gönül yeter.
Sevgide de olur katmer,
Sevilende neşe, sevende keder,
Kimi gözden kimi gönülden sever.
Gönülden sevende keder,

...
Devamını oku »
kalbimdeki eksiklikten ibaret
hüzün dağında zirvelerde gaflet
sevgiyle aydınlanacak heryer sabret
***
aklımda yetişdirdiğim cevher var

...
Devamını oku »
Yeri gelecek seninle çocuk olacak parkta salıncağa binecek, yeri gelecek mesela 40 yıllık evli çiftlere taş çıkaracak olgunluktta davranacak.Varlığında da yokluğunda da yanında olacak. Asla yarı yolda bırakıp gitmeyecek. Düştüysen elinden tutup kaldıracak. Hiç korkmadan sırtındaki yükü seninle beraber sırtlanabilecek. Ne olursa olsun asla bırakmayacak ve yanlışlarını yüzüne vurmaktan çok bu yanlış deyip o yanlışını düzeltebilecek.3. şahısların sözüne bakıp da sana allem kallem etmeyecek. Sana sonuna kadar güvenecek, ve sözüne inanacak. Kafasında gitmek gibi bir düşünce olmayacak asla. Ulu orta anlatmayacak sorunları öyle her önüne gelene. Esir etmeyecek seni. Kıskanacak,paylaşamayacak ama eşine dostuna da saygı duyacak.Elini tuttuğunda avuç için terleyecek. Bir kadeh rakı içeceksen karşında oturacak ve sana sadece gülümseyecek.. Falanlar filanlar işte sanırım ben yine bu gece içkiyi fazla kaçırdım.
Kısacası aşk bize çok uzak. Her zaman söylediğimiz gibi;
" Ve yalnızlık sanatının üstadıyız, çok şükür."

...
Devamını oku »
Dertlerimle avundum, gezindim şu dünyada
Ne eğriyi sevdim ne yalanı bu rüyada
Ben de okudum yazdım, sevgi buldum cihanda
Sevdadan hep dem vurdum, huzur buldum meyanda


...
Devamını oku »
Anlatmaya kalksak asla anlatamayız
Sevgiyi anlatmaya ne kelimeler ne sözler yetmez
Şiirler yazılır şarkılar söylenir ama anlatılmaz
Sevgi aşk sadece yaşamakla olunuyor
Sevdiğini ölümüne içinde hissetmekle oluyor

...
Devamını oku »
Sevgili..
Sen yokken kalem öksüzdü
Şair yetim ve de kimsesizdi
Oysa sevgili
Gözlerini yazmak isterdim

...
Devamını oku »
Kavuşmak mı diyorsun?
İşte o bir muamma
Dokunmadan da aşklar
Yaşanmıyormuş sanma

...
Devamını oku »
ah be sevgili
gidişinin ardından
hasretinin ateşiyle
için için yanarken yüreğim
ve yaralı kuş misali

...
Devamını oku »
sevgiyi ne gözde ne kalpte görürürsün
sevgi kötü günde çıkar ortaya..

...
Devamını oku »

İlk 738 739 740 741 742 743 744 745 746 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL