Sessizlik, çok kez toplumun değer ve hükümlerini sözlerden daha güçlü olarak belirtir. benjamin disraeli

Olur Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Olur" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Olur ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Olur" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Olur ile ilgili " 8647 " şiir aşağıdadır.
Yaşam dargın günler yorgun
İnan gönlüm sana vurgun
Zaman geçer gelir bir gün
O gün geçer sen yanarsın


...
Devamını oku »
Sanki çöllerin boşluğunda, suya hasretim
Sanki sokakların, en çıkmazında sahipsizim
Sanki ölmüşümde,sadece nefes alır gibiyim

Öylesine sensizim,

...
Devamını oku »
Herkese lazim olan, insaniyeti
Hakta huhkukta; Hakkaniyeti
Koru ,gözet ,sanada; Lazim olur

Esitlik,özgürlük, cumhuriyeti

...
Devamını oku »
Kaderi,gayrete aşık olur...
Yiğit çıkarsa er meydanına,
Günyüzü namerde,zindan olur...

Yerinmeden yenilenlerin,

...
Devamını oku »
Buğulu gözlerine
Hayranım sözlerine
Uzansam dizlerine,
Ne olur anla beni!


...
Devamını oku »
Eşin dostun gelir ise
Yiyip içilirse bile
İsmail i şuur ile
Bayramınız bayram olur


...
Devamını oku »
ATIP DEĞERLENDİREYİM. HARDDİSKTE YER KALMADI
CANIMI SIKAN OLURSA SİLERİM.

_Yıllarca boşu boşuna çekmişim,
insanlıktan anlamaz embesilleri,

...
Devamını oku »
Bir kız bulur oğluna.
Nişan ,düğün takılar,
Serilir hep yoluna!

Çok geçmeden hevesi;

...
Devamını oku »

İlk 369 370 371 372 373 374 375 376 377 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL