Mutluluk, gençlikte beklenmedik şeylerde, yaşlılıkta ise alışkanlıklarda aranır. p.courty

Olur Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Olur" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Olur ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Olur" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Olur ile ilgili " 8632 " şiir aşağıdadır.
Aşktan gayrisi hep nâ huş;
Âşık aşktan ötürü sarhuş;
Nefis berduş olsa ne olur?!

Bir kere meyletmiş aşka

...
Devamını oku »


Dağlara yazılmış o güzel adın
Okumak bir başka tat verir bana

...
Devamını oku »
Ruhum firar eyle fani bedenden
Rabbim seni bekler sırlar açılır
Hak razıdır kalpten ona dönenden
Allah’ın katından nurlar saçılır

...
Devamını oku »
Yanıyorum, yana yana
Yüreğinde, yer aç bana
Kıyacağım, ben bu cana
Yar sebebim, sen olursun

...
Devamını oku »
Can serilir yere
Ömür bitince
Sonra toprak olur beden
Gider meçhule doğru
Kalmaz kimin kimsen

...
Devamını oku »
Sakın gelmemezlik etme olur mu !?
Yemin et üstüne, yüce Kur'an ın
Gelince bir daha gitme olur mu !?

Göğsümde hasretin efkârı yatar

...
Devamını oku »
Var ise gönülde iman ziyası
Gider cefa gelir zevk u sefası
Kul Rabbin bilirse kış bahar olur

Dünya gurbet eldir yaşa gariban

...
Devamını oku »
gittiğine yollar şahit
dönüşü olmaz bu vedanın
pişman olursun
ektiğine dünya şahit


...
Devamını oku »
*💜
Doktor bey beni
Eğer ki beni arayıp
soran olursa.
Artık çok geç dersin

...
Devamını oku »

İlk 271 272 273 274 275 276 277 278 279 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL