Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. (kızılderili atasözü)

SU ÇÜRÜDÜ

0/5
0 kişi
0
Okunma
0
Beğeni
0
İnceleme
Tanıtım Yazısı

Büyük aşklar yolculuklarla başlar
Ve serüvenciler düşer bu yollara ancak
 
Onlar ki dünyanın son umudu
Soyları tükenen birer çılgındırlar
 
Ne bir adresleri vardı onların yeryüzünde 
Ne de aşktan başka bir sığınakları
 
Ama yaşarlar dünyanın dört bir yanında 
Ölümle alay ederler sanki
 
Derler ki, 
Son büyük serüvenci yaralıdır hâlâ
 
daha fazla
Yayınevi: Everest Yayınları
ISBN: 9789752891258
Sayfa: 100s.
Boyut: 19,5 X 13,5
Kapak:
Tarih: 2014
Kağıt Tipi:
İncelemeler ve Yorumlar
19,5 X 13,5 kitabı hakkında sen ne düşünüyorsun?
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL