Önce doğruyu bilmek gerekir; doğru bilinirse yanlış da bilinir, ama önce yalnış bilinirse doğruya ulaşılamaz. farabi

Kadı Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Kadı" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Kadı ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Kadı" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Kadı ile ilgili " 1000 " şiir aşağıdadır.
Kadınlar geldi
Astılar yıkanmış çamaşırları
İdam mahkumları gibi
Balkonlardaki yağlı urganlara


...
Devamını oku »
Sana her ne güzellik varsa yakışır
Benim mısralarımla köyünü sevenler yarışır
İmkânı olmayanlar köyünde eğleşir
Sana Hizmet Kutsaldır KADILI


...
Devamını oku »
T(s)ensiz koynunda kadın!

Babafingoya asılı,
Asık sureti.
Alnının tam ortasında zıpkın!

...
Devamını oku »
Kadın çocuktur gül kokar
Kadın gençliktir gelecektir
Yarınlarımız umutlarımızdır
Kadın işçidir emekçidir üretendir
Kadın sevgidir aşktır beklenendir

...
Devamını oku »
Hepsi noksan çıksa da seni sevdim be kadın
Beni maceralara atan hangi yürekti
Ateş olup yaksa da seni sevdim be kadın

Bir tatlı gülüş müydü beni benden koparan

...
Devamını oku »
Sevilsin diye.

Ey! kadın.
Unutma sakın.
Sevilesin diye.

...
Devamını oku »
kadınım sen
tattan daha ziyade bir tadımlık aşsın
yaşsın
başsın

...
Devamını oku »
Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle kandilinizi kutlarım.

Ferdi ve sosyal hayatımıza canlılık kazandıran,pek çok güzelliği ve bereketi bünyesinde barındıran Ramazan ayının sonuna yaklaşırken bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilen kadir gecesine ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşamaktayız.
Kadir gecesi,Yüce Yaratan’ın insanlığa kurtuluş çağrısı olan Kur’an’ın indirilmeye başladığı,esenlik ve güvenliğin her tarafa yayıldığı, sema kapılarının açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği bir kutlu gecedir.

...
Devamını oku »
Bir kadını aldatmak,
Koca bir ormanı yakmaktı...

Şehirler kurardı kadın;
İnsanıyla,

...
Devamını oku »

İlk 929 930 931 932 933
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL