Kadınlar erkeklerin güçlü yanlarına hayran olurlar, zayıf yanlarını severler. beatrice brown

Haya Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Haya" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Haya ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Haya" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Haya ile ilgili " 21953 " şiir aşağıdadır.
İçinden çıkılmaz bir labirent gibi.
Gelme dedikçe gelen zaman,
Gitme dedikçe giden hayatlar.
Hepsi hayatın içinde..


...
Devamını oku »
Bense nehirde bir damla.
Ömrümün öylece yarısı geçti,
Hakikati arayıp,kendimi bulmakla.

Kendimden, kendime yolculuk,

...
Devamını oku »
Yürek ve akıl, toplasan hepsi o kadar
Kimine düşeş gelir, kimine hepyek
Kalmaz bu dünya, birgün herkes gidecek...


...
Devamını oku »
Tükenip soluyorum benliğimden geçerek
Feryat figan elemim bir sınav için midir
Belamı buluyorum benliğimden geçerek

Yazılan yazı mıdır benim dertli başıma

...
Devamını oku »
hayal edersin yaşamak istersin gönlüne göre birini bulursun uzakta olur kavuşamazsın yüreğinde yara olur gözlerinde yaş yolunu gözler sin durmadan geceler kara yüreğinde yara uyumak istersin uyuyamazsın düşünür durursun aklında bin bir düşünce dolaşır gözlerin kurumaz yüzünde gülücük olmaz isyan edersin yaşadığın hayata sabahlar olmaz güneş doğmaz odana yemekten içmekten vazgeçersin lokma girmez boğazına sabırla beklersin gelir diye günler gelir geçer haberin olmaz güller açar birer birer gelse de dökül sem diye aşkı yaşamak istersin en güzel haliyle ama bir türlü hayal edilen gelmez yanına yüreğinde yara olur kanar durur ömür bitmek üzeredir kavuşmak sa bir hayal olur bellide olmaz bir gün çıkar gelir hayal edilen gönül verilen işte budur hayal gelir mi gelir yoluna gül dökersin uğruna can bu hayalde olsa günlerin ne getireceği belli olmaz hayat sana da güler bir gün ömrün bitmeden deliden delice hayaller.
bu gecede böyle döküldü deli yüreğimden hayaller


...
Devamını oku »
Çok ayrılıklar gördüm
Yalnızlıklar gördüm,yaşadım
Hiçbiri böyle acıtmadı
Karanlık gecelerde ağlatmadı
Issızlığın çığlıklarını içimde hissetmedim

...
Devamını oku »
rumelihisarında dördüncü köprü
üniversiteler şehir hastaneleri
deniz altından yeni tüp geçitleri
meydanlar ve bulvarlara dönüşecek şehir
yeni bir beyazıt yeni bir beyoğlu

...
Devamını oku »
🇹🇷Ülkemiz
İsyan dolu insanlık adına
Çarpan 💓yüreğimiz

Çok ağır şartlarla, boğuşuyoruz

...
Devamını oku »
Bugünler;
Bugünlerde yaşanıyordu;
Yarınlar;yarinamiyordu bile;
Zamanın vakit ettiklerine
Akan gece;

...
Devamını oku »
Bu şiir dün okumaktan mutluluk duyduğum
*** ŞİİR YÜREKLER *** şiirini birlikte yazan saygıdeğer Aygün Deniz ve Gülüm Çamlısoy'a ithâfen yazılmıştır.


HAYATI SERBEST BIRAK BİR ŞİİR GİBİ YAŞA📝

...
Devamını oku »

İlk 441 442 443 444 445 446 447 448 449 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL