Düşünmek kolaydır, yapmak zordur. dünyada en güç olanşey de düşünüleni yapmaktır. (goethe)

Güzel Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Güzel" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Güzel ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Güzel" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Güzel ile ilgili " 13846 " şiir aşağıdadır.
KURTULMAK NE MÜMKÜN TUZAĞINDAN
SEVMEKDE KAR DEĞİLSEVMEMEKDE
KAÇSANDA KURTULAMAN TUZAĞINDAN

ZÜLFÜNÜ DÖKSENDE ARDINDAN YERE

...
Devamını oku »
AH AH BİR İNANSAK
DAĞLARI BİLE TAŞIR
FİLLERİ KALDIRIR
GÖNÜLLERİ KAZAR
GÖZLERDE FETİH

...
Devamını oku »
Kocaman cümleler kalmadı heybemde umut güzeli
Toz pembe düş satan kelimeler desen tükendi
Artık yitirilmiş umutlar var gönlümde taşıdığım
Ve gönlümden akıp dilime vuran

...
Devamını oku »
İş görüşmeleri, yurt dışı seyahatleri hiç eksik olmaz, elemanlarıyla sık sık gider gelirdi. Yine bir yurt dışı iş toplantısında, yoğun çalışma temposuna kalbi dayanamadı. Kendini kötü hissetmesi üzerine en yakın sağlık merkezine, oradan da tam teşekküllü özel hastaneye kaldırıldı. Tetkikler sonucunda doktor ritim bozukluğunun olduğunu, Anjiyo sonucunda üç damarın açılamayacağı ameliyat olmasının zorunlu olduğuna karar verdiler. Bypass ameliyatı başarıyla geçti, kısa sürede yoğun bakımdan çıktı, bir kaç gün sonra da taburcu oldu.

Yakın dost ve iş arkadaşları, hasta ziyaretini bahane ederek yurt dışını görme arzusuyla yanıp tutuşuyorlardı. Adamın şirketlerinden birisini aracı kılarak uçak biletlerini aldırdılar, en güzel kıyafetlerini giyindiler hayatında hiç uçağa binmeyenler uçağa binip güle oynaya yurt dışına uçtular.
Hastaneye en yakın çiçekçiden, daha evvel sekretaryasından öğrendikleri, hastanın en çok sevdiği çiçeklerden buketler yaptırdılar. Hepsinin yüzünde ağlayan adam maskesi vardı, oysa maskenin ardında sırıtıyorlardı. Heyecanla hastaneye girdiler. Danışmanın vermiş olduğu refakatçi eşliğinde hastanın yattığı odaya geldiler. Poliklinik hemşiresi kısa süreli görüşe izin verdi. İkişer ikişer olmak üzere hastayı ziyaret etmiş olmak adına hastaya görünüp, geçmiş olsun dileklerini sundular. Hastanın karşısında timsah gözyaşları döktüler. İltifat ve pof poflara alışık olan adam vaziyetten pekte memnundu. Ne çok sevenim varmış diye düşündü içinden. Adamlarına talimat verdi. Ziyaretime gelenleri, şehrin gezilecek yerlerini gezdirin, hediyelerini alın diye.

...
Devamını oku »
sensiz nedir benim halım
ağrı vurdu sızlar yanım
benim güzel erzincanım

bağların üzüm dolu

...
Devamını oku »
Güzel vardır
güzelcik vardır
güzel olanlar vardır


...
Devamını oku »
İçeride değişen bir durum yok, günlük program işliyor,
Az sonra çıkıp gideceğim, ayaklarımın gittiği yere kadar,
Sonrasında dönüş de var, değişiklik sadece pazara kadar...

Hayatı seviyorum; doğayı, hayvanları, hatta insanları da,

...
Devamını oku »
İçimi yakarsınız
Kim bilir belki üşür
Belki de korkarsınız

Tarar isem saçların

...
Devamını oku »
Bu ne çıldırtan denge,
Yaprak döker bir yanımız,
Bir yanımız bahar bahçe,
Yaşadığın koca bir hayat,
Olur bir geceye tutsak,

...
Devamını oku »
neydi diye sordular
düsündüm cok düsündüm
bana kimse hediye vermediki
nerden bileyim dedim...


...
Devamını oku »

İlk 787 788 789 790 791 792 793 794 795 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL