Bir anne yüreği, dibinde daima af bulunan uçurumdur. balzac

Güneş Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Güneş" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Güneş ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Güneş" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Güneş ile ilgili " 5316 " şiir aşağıdadır.

bense seyre dalarım kör yalnızlıkta,
çığırtkanlar toplanır, geniş meydanda
bense yıkılası yalnızlığımla başbaşa,

...
Devamını oku »
yerlerde sürünen
sümüklü böcek değilim


çocuk zıplamalarım vardı başı bulutsuz

...
Devamını oku »
gökyüzünün zifiri karanlığından sıyrılıp
her sabah
bir başka doğardı bu şehirde
özlemlerin
umutların

...
Devamını oku »
Visaldi, hazdı
Hiç düşünmedim;
Güneşi astım gözlerine.



...
Devamını oku »
güç doğdu güneş
yırttı kızıllığı
dev çamın arkasından
irileşti evlerin sisli görüntüsü

...
Devamını oku »

KIZ
Sen benim hayatımsın
Silsem de gözyaşlarımı bitmez ki
Ben doldum taştım

...
Devamını oku »
Bir afitap saati, güneşim doğarken gel
Baktığın her köşede, ilham alıp beni seç
Bir afitap saati, güneşim doğarken gel

Harflerinle sarıpda, cümle cümle vur beni

...
Devamını oku »
Saatler bir o kadar baygın
Sensiz her şey kapkaranlık
Ve anlamsız
Hep geceyi yaşıyorum
Bir yıldız gibi…

...
Devamını oku »
Hep doğuya gidersen,hep aydınlık,hep batıya gidersen,hep gece dünyan
Çevir yönünü doğuya,göz görsün,gönül aydınlansın,bilgilensin
Geceler karanlık,dinlenmek için,


...
Devamını oku »

İlk 329 330 331 332 333 334 335 336 337 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL