Evren aynı kalmak için değişir, biz ise farklı olmak için. john fowles

Gözler Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Gözler" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Gözler ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Gözler" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Gözler ile ilgili " 13983 " şiir aşağıdadır.
Değdiğinde sürülüyor sevdiğim
Yine sabır diyeceksen bu sene
Gönül hasta yoruluyor sevdiğim

Tel tel çile süzülüyor saçımdan

...
Devamını oku »
Boynuna doğru akan karanlık bir nehir.
Balıkları,
Renkli tokalardan..

Başka tenlerde kirlenen,

...
Devamını oku »


gözleri fesleğen kokan bir kadın sevmiştim
yağmurunda gezindiğim ve ağladığım

...
Devamını oku »
şimdi bir denize bakıyorlar
dört duvar arasında kalmışım
yanımdakiler öyle diyorlar

kafamı çarptığım ranzanın demiri

...
Devamını oku »
ÖYLE BİR SUSAMIŞ BAKTINKİ SEVDAM
BUGÜNDE CEMÂLİN GÖRDÜ GÖZLERİM
KEM GÖZDEN SAKINIR TİTRERİM SEVDÂM

NASIL MAHZÛN İDİN YÜREĞİN BURUK

...
Devamını oku »
Doğrul sorgusuz, korkusuz gözlerinle konuş gel,
ben gözlerini tanırım senin…

Bu gece oturup seni özledim;
ay doğruldu,

...
Devamını oku »
İzzeti ikram ona sevgiye dair sözüm
Özlemiyle tüketir kul olduğum gözleri
Hüzün yağmasın diye üstünde iki gözüm
Koruyup kolladığım dal olduğum gözleri


...
Devamını oku »
ki sessiz gecede poyraz…

Sis çökmüş o heybetli dağlara;
yurdun
da kar altında, gözlerin gök-

...
Devamını oku »

İlk 882 883 884 885 886 887 888 889 890 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL