Yüreğinize iyilik tohumları ekin.. büyüyüp yeşersinler, kötülükleri yok etsin onlar..! (fikret şimşek)

Gözler Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Gözler" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Gözler ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Gözler" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Gözler ile ilgili " 13953 " şiir aşağıdadır.
Ahh o gözler...
Hepsinde ayrı bir tat, ayrı bir mana...
Ne yürekler yakar
Ne canlar yanar onun uğruna...


...
Devamını oku »
İstanbul da bir yağmurlu hava
Hüzün pusu kurmuş
Karanlık sokak başına
Bir hasret çekeni yada
Yalnız kalmış birini

...
Devamını oku »
Her gece uykularımı kaçıran
Tahta yatağın gıcırtısı mı?
Ansızın havlayan şu yaşlı sokak köpeği mi?
Yoksa duyguların acımasızlığından mı?
Bazen hiç uyumadan sabahlayışlar

...
Devamını oku »
Perde perde açılıyor duygular


Desenler çiziyorum geleceğe dair
Sonsuzluk bulmacasını çözmüş gibi

...
Devamını oku »
Yüreğimde yanarken sevda ateşin
Sende öğrendim aşk alfabesini
Unutmak mümkün değil
Bakarken gözlerinin rengini


...
Devamını oku »
Gün bitti akşama kırmızı düştü
Gülüşün çekildi en tenhalara
Yüreğime ince bir sızı düştü

Siyaha çözüldü gecenin saçı

...
Devamını oku »
Bir bulut ardından giden gözlerin
İçimde sönmeyen ateşler yaktı
Beni aşka mecbur eden gözlerin



...
Devamını oku »
GÖZLERİMİ GERİ VER
YALANMIŞ YEMİNLERİN HEP
SÖZLERİMİ GERİ VER.

Seninle başlayan bu kalbimde huzur ;

...
Devamını oku »

İlk 377 378 379 380 381 382 383 384 385 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL