Köleliğin en kötüsü, kendi nefsine köle olmaktır. (la fontaine)

Göz Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Göz" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Göz ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Göz" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Göz ile ilgili " 25548 " şiir aşağıdadır.



Zamansız yaşandı kül rengi ayrılıklar,

...
Devamını oku »
Sol yanımda hala kalbinin parıltısı

Onunla
‘ışıldıyorum...’


...
Devamını oku »


Yeter bunca hasretim , dön gel iki gözüm
Anlayınca kıymetim , dön gel iki gözüm

...
Devamını oku »
Göz-yaşının dili birdir,unutma.
Duyguları ele-verir insanı,
Göz-yaşının dili birdir,unutma.

Vietnamda,Angolada,Irakda,

...
Devamını oku »
yağmur camlarının buğusunda
demledim orman kuytusu gözlerini
şehir boğuluyordu acımsı şarkılarda
bir yanımda haçlı seferlerinden kalma
günbegün derinleşen bıçak yaraları

...
Devamını oku »
Kendimden, senden, her şeyden habersizdim
Ama şimdi büyüdüm.
Her şeyin farkındayım
Gözlerinin de.


...
Devamını oku »


Ela gözlüm bu ellerden,
Ben giderim sen ağlama.
Koydum diye kara gözü,

...
Devamını oku »
Kitabını yazmışım ölesiye sevmenin
Yaşamıştım hazzını seviyorum demenin
Çağlayanlar misali gönüllere girmenin

Adını ansam bile hâlâ titrer dizlerim

...
Devamını oku »

İlk 2488 2489 2490 2491 2492 2493 2494 2495 2496 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL