Televizyonu çok eğitici buluyorum. ne zaman biri televizyonu açsa, öteki odaya gidip kitap okuyorum. (groucho marx)

Göz Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Göz" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Göz ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Göz" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Göz ile ilgili " 25553 " şiir aşağıdadır.
yerden göğe yükseldi ruhum

gün de öyle...


...
Devamını oku »
Bırakıp seni ardımda gidemedim ki;
Bırakıp seni gidebileceğimi sanmıştım oysa ki;
Bu kendimi kandırmakmış demek ki,
Her yere içimde taşıdım seni,
Taşıyamazken tek başıma kendimi,

...
Devamını oku »
Beni benden alır, ah o gözlerin...
Bakamam korkudan güler yüzüne,
Beni mahkum eder, ah o gözlerin...

Gönlüme kelepçeler vururumda,

...
Devamını oku »
Gözlerindi tek sebebim
Yaşam bir başkaydı gözlerinde
Bir başka alemde bir başka yerde

Gözlerindi benim ekmeğim aşım

...
Devamını oku »
Anıların koynuna yatıp
Zamanın buğulu gözlerinden
Hayata bakındım...

Bir bir serildi hayallerin gölgesi

...
Devamını oku »
Sabırsız bir yanardağ
Orta yerinde Sibirya’nın;

Gözlerin,
O deli sel, beklenen

...
Devamını oku »
Yıllardır kimsenin uğramadığı kilitli bir odayı açtığımızda
Kapının eşiğinden sızan rüzgar uçurur tüm toz zerreciklerini.
Yer çekimi olmadığından konar bir yerlere.
Ne yaşanmıştı ki bu evde,
Yalnızlığa esir düşürülmüştü kurumuş çiçekler.

...
Devamını oku »


Gözünün feri sönmüş
Canım...

...
Devamını oku »
Siyah, mavi, yeşil, ela
Hepsinin bir hikayesi var

Ey Sevgili


...
Devamını oku »

İlk 2474 2475 2476 2477 2478 2479 2480 2481 2482 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL