Cahil cesur olur. hz. muhammed (s.a.v)

DENİZ Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "DENİZ" terimini içeren şiirler listelenmektedir. DENİZ ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "DENİZ" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. DENİZ ile ilgili " 4462 " şiir aşağıdadır.
Bilinmeyen yarına kadar
Denize bıraktık sevdamızı
O geri verene kadar

Bir edemedik adımızı

...
Devamını oku »
BOĞAZIMA DÜĞÜMLENDİ İÇİMDEKİ KELİMELER
UMMANLARDA ARIYORUM UFUKTA SONSUZLUĞUNU
YÜREĞİME KİLİTLENDİ SESSİZLİĞİN DENİZ GÖZLÜM

SESSİZCE ÇEKİP GİTTİ YA DİNMEZ OLDU FIRTINALAR

...
Devamını oku »
tutunacak bir şeydi
öldürmekse
başka birşey

ağladığına inanmaktı

...
Devamını oku »


Deniz yıldızları topladım
Uçsuz bucaksız deniz kıyılarından

...
Devamını oku »
sen ğöklerde süzülen martı
aşkımla boğulacagın günü bekliyorum
çok bekletme cabuk gel.



...
Devamını oku »
Martı sesleriyle kalkayım hersabah yatağımdan
Dalgalar gitirsin sevdiklerimden selam
Ufacık bir kayıkla denizleri aşamam
Deniz benim için sonsuz bir yaşam
Onun güzel kokusudur genizleri yakan

...
Devamını oku »
Dün gece sesini çıkardım yastığımın altından
Hiç solmamıştı
Hiç gitmemiş gibi sıcacıktı
Önce yanağıma sürdüm
Sonra defalarca öptüm ıslanmış dudaklarımla

...
Devamını oku »
Kuruldu hayatım
İnce bir terbiye eden Rabbimden
Selamlar aldım.
O vakit kalbim mutmain
Niye nasıl diye düşünmeden

...
Devamını oku »

İlk 235 236 237 238 239 240 241 242 243 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL