İhanet, iyi başlar; ama sonunda kendine ihanet eder. lıu

Baba Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Baba" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Baba ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Baba" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Baba ile ilgili " 6321 " şiir aşağıdadır.
Bizse yedik içtik baba

Üç beş kuruş bir araya getirdin
Bizse saçtık savurduk baba


...
Devamını oku »
Bir ömür çekilmiş çile emektir
Bir baba haykırdı oğullar için
Kutlarken, kedinizden değer biçin.

Kutsal topraktır tüm ana babalar

...
Devamını oku »
Sen kalk da yerine ben yatam
Özümden kopmuş özlü sözler
Bu kalp bugün bir başka özler.

Sana layık olmak isterim

...
Devamını oku »
Sen üzüldüğünde
Bende üzülüyordum
O hasret akşamlarında
Senin de çocukluğunda
Birisini aradığın gibi

...
Devamını oku »
senden görüp öğrendim, Babam!


Öfkem de senden eser,
Sevgim de!

...
Devamını oku »
Yazmak istesem de yazamıyorum
Çizmek istiyorum çizemiyorum
Sensiz buralar da gezemiyorum
Kabrin cennet olsun sevgili babam

...
Devamını oku »
Ama sen yoksun !
İçimde özlemin kor ateş
Yıllar geçtikçe alevleniyor.

Ah be babam ! Ne vardı gidecek

...
Devamını oku »
Sizin babanız bırakıp gitti mi?
Acıların kara mayınları hiç yüzünüze değdi mi?..
Çaresizlik içinde, elinizden hiçbir şey gelmeden
Gözlerinizin önünde bırakıp gitti mi?


...
Devamını oku »

Çatısı çökmüş ev enkazı
On yedi yıldır…
Nefes verendin

...
Devamını oku »

İlk 527 528 529 530 531 532 533 534 535 Son
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL