MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

Şimdi beni Mavi Bir ölüm paklar
YakupHan Ulu

Şimdi beni Mavi Bir ölüm paklar


Bazen Maviliklerimi Saçma sapan düþüncelerle oyalamaya çalýþýyorum hayatýmý, içinde senin olmadýðýn Mavi hayaller kurarak geçiriyorum günlerimi, belki bir umutla unutabilirim düþüncesiyle kandýrýyorum kendimi. Anlam veremiyorum tüm bu yaþadýklarýma, çýktýðým hayat yolu tek þerit deðilmiydi nerden çýktýn karþýma, alýþmýþtým ben ve yaþýyordum yalnýzlýðýmla mutlu mesut, bu sular sessiz ve durgundu. Sessizlik artýk boðazýmda düðüm,her sitem bir ok yüreðimde.Artýk hissettiðin aþkýn adýna konuþ.Vakit çok geç olmadan. Islak bir mendil kaldý avuçlarýmýn arasýnda. Gündüze sýðmaz oldu,gecelere taþýndý aþk denilen Mavi matemi.


Hadi hazýrlan dese celladým Bitirmek gerek yarýnlarýmda ki Mavi hayalleri bilirim ama görmezden gelirim Bu gece aðlayacaðým sana inat,yýkýlmaz gururuma inat Döküldükçe Mavi göz yaþlarým seninde yok olacaðýna inanarak Aþkýn çevresine Mavi incilerden çerçeve yaptým,Zümrüdü ankakuþunun kuyruðuna baðladým Mavi düþlerimi Süzülür kirpiklerimden yaðmur taneleri giden sevgilinin ardýndan Emanet bir aþkmýydý yüreðimde;Ben seninle öldürmüþüm bir yanýmý Bir günde yaþarým dört mevsimi,yok oluyorum giderek bu hayattan failimse Deli Mavim



Bilmeliydim bu þehrin bir gün dar geleceðini bana Sokaklarýn ýþýksýz,Mavi odamýn ýssýz olacaðýný Bilmeliydim bir gün sensizliðimle baþbaþa kalacaðýmý Bu gün aðlayacaðým en büyük yanýlgýma yalnýzlýðýma Nasýl olsa Mavi gülmeye alýþkýn deðil gözlerim bir kez daha dolsun göz yaþlarla ne çýkar?Sevilmeye alýþmamýþ yüreðim bir kez daha yenilmiþken aðlamýþým yanmýþým ne çýkar Ne göz yaþlarýmýn sahibi duyar hýçkýrýklarýmý,Ne de yenilmiþ yüreðimin tek sahibi yanýþlarýmý Deðer mi diyorum bir gecemi daha ziyan etmeye Deðmez elbet kurbaný olmuþken sana geleceðim düþlerim deðmez elbet Bu hayat denilen þey dönme dolap imiþ, binip binip indim Kendimle savaþtým durdum Þimdi beni Mavi Bir ölüm paklar..

Mavi Sevdam YakupHan Ulu..
Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.